LEUKE SCHOENEN SHOPPEN WANNEER JE GROTERE VOETEN HEBT

Verwen jezelf met prachtige schoenen, of je nu kleine of grote voeten hebt, zegt schoenen blogger Shahriah Ahmed.

Ik schrijf een blog die is toegewijd aan vrouwen met grotere dan 'gemiddelde' voeten. Ik heb Amerikaanse maat 12 (soms 13) en ben een die-hard schoenen liefhebber Al mijn hele leven ben ik op zoek naar prachtige schoenen dus vertrouw me als ik zeg dat ik strategieën heb ontwikkeld om de perfecte schoen te vinden, ongeacht welke maat je draagt.

1. Winkel vooruit

De meeste schoenen koop ik online, vooruitplannen is noodzakelijk. Wanneer ik weet dat ik binnenkort een event heb, start ik minstens twee werken vantevoren met winkelen zodat ik geen stress heb ten aanzien van levering. Ik koop vaak twee maten zodat ik één paar terug kan sturen dat niet goed past. Of als ze allebei niet passen, ik nog steeds tijd heb om verder te winkelen. Hoe meer tijd ik mezelf geef hoe beter.

SHOP SCHOENEN

2. Blijf je eigen stijl trouw

Ik heb een lange, brede voet, dus ik kijk naar stijlen waarvan ik weet dat ze mijn voeten flatteren. In principe alles wat de lengte van mijn voet breekt, zoals een riempje, peep toe, kruisende bandjes of veters werkt allemaal.

SHOP SANDALEN

4. Gebruik je opties

Onze opties zijn niet echt oneindig en, aangezien ik shop met een bepaald budget, wil ik mijn voeten en bankrekening beide vrolijk houden. Dus ik koop altijd schoenen die bij meerdere outfits en verschillende seizoenen passen. Ik kijk voor neutrale, casual-chique stijlen die ik vaak kan dragen voor een betaalbare prijs.

SHOP WITTE SCHOENEN

3. Blijf op de hoogte

Ik kijk wekelijks online zodat ik altijd weet wat er te koop is. Het klinkt misschien een beetje obsessief maar ik houd van koopjes jagen en het gevoel dat ik krijg bij het vinden van mijn maat in de stijl die ik leuk vind. Grotere maten zijn vaak snel uitverkocht, dus als ik ze mooi vind en ze kan betalen dan koop ik ze.

SHOP MAAT 44

5. Boek een maandelijkse pedicure

Dit is belangrijk. Een grotere voet geeft meer mogelijkheden om je tenen te laten zien, dus werk aan de presentatie van je tenen. Ik ben eigenaar van een heel spectrum aan nagellakjes in kleuren nude tot knalrood. En je voeten dagelijks insmeren met een crème is een must.

VOETVERZORGING TIPS VAN EEN EXPERT

6. Wees creatief

Er zijn vele tips hoe je schoenen zelf kunt namaken volgens de laatste trend, maar als je niet regelmatig filmpjes bekijkt kan inspiratie lastig zijn. Ik hou van love YouTubers als Locks and Trinkets , haar creaties zijn een inspiratie. Ik vind het erg leuk om eenvoudige simpele schoenen te kopen en die vervolgens te versieren met kralen, bont of steentjes.

VOLG SHAHIRAH AHMED