FASHION INFLUENCERS NEMEN DE #STYLEHASNORULES UITDAGING AAN

Acht fashion influencers laten zich stijlen door hun kinderen en het resultaat is geweldig.

Ons onderzoek laat zien dat 65% van de vrouwen niet genoeg zelfvertrouwen heeft, maar als een kind, droeg 80% kleding die ze vrolijk maakte. Wanneer je door de ogen van kinderen naar mode kijkt, gebeuren er leuke dingen. In onze #StyleHasNoRules campagne, selecteerde we zes vrouwen voor een make over. De twist? Onze geheime stylisten waren kinderen in de leeftijd 6-8 jaar.

Acht fashion influencers namen onze #StyleHasNoRules uitdaging aan. Bekijk hier het resultaat…

Lees meer over #StyleHasNoRules

Stylist en ondernemer Corri verteld dat Zelda, haar twee jaar oude dochtertje, de uitdaging gelijk aannam. Corri verkinpte het lookbook zodat haar mini stylist outfits voor haar kon maken. Alles natuurlijk roze!

VOLG GLITTER AND BUBBLES

Het is een outfit wat ik normaal gesproken niet voor mezelf zou uitkiezen en ik was dan ook verbaasd dat het zo'n goede match was met mijn stijl. Het is ongelooflijk dat mijn tweejarige mijn mode horizon heeft verbreed.

Ontmoet fashion blogger Style + 72, 183cm lang, en haar knappe zoon. Ze verknipte het lookbook, greep een aantal magneten en liet hem naar de stad gaan zonder enige restricties!

VOLG STYLE + 72

Deze shoot was zo leuk omdat mijn kleine mee mocht doen en hij mijn outfit helemaal zelf uitzocht. Hij heeft me goed geholpen en we konden zelfs even met de camera spelen! Ik vind het leuk wat hij heeft uitgezocht en ik kan niet wachten om het te dragen. De plooien rok is mooi en de kleur roze is prachtig. De chambray top die hij heeft uitgekozen is een beetje langer gesneden, maar kan je leuk samenbinden en geeft extra flair aan deze outfit.

J. Enovy, oprichter van Tall District, werd gestijld door haar lieve zevenjarige nicht Mari. En haar moeder, Marcia, werd gestijld door haar dochter en tienermeisje, Miah (zus van J. Enovy). Als dat geen familie liefde is.

Volg Tall District

Wat ik zo leuk vond aan de #StyleHasNoRules-project, was dat Miah en Mari hun eigen gevoel van stijl, creativiteit, verbeelding en kennis van mensen, hielp in het proces. Het was grappig om te zien dat mijn zus (14 jaar) en nichtje (7 jaar) discussieerde over wat ze leuk vonden, wat mijn moeder en ik niet leuk vonden, en welke kledingstukken ze samen uitzochten voor onze outfits. Het is leuk om dit samen met mijn moeder te doen, zij heeft me zelfvertrouwen gegeven. Zij is echt mijn nummer één.

Schattige achtjarige Gabrielle komt al jaren naar de Toronto winkel met haar moeder Tara, 183cm. Ze heeft al echt oog voor mode en vond het helemaal leuk om een outfit voor haar moeder uit te kiezen.

Volg Cloud 14 +

IK VIND DEZE OUTFIT GEWELDIG. Het is trendy en elegant maar ook erg comfortabel. Ik ben zo trots op mijn dochter en blij met deze ervaring.

Rajahnique, 183cm lang, fashion blogger Tall N Natural, is moeder van vier mooie meiden. Haar oudste Kennedy,180cm, werd gestijld door Charlie (vijf jaar oud) terwijl Rajahnique werd gestijld door de tienjarige Madison. Hoe de outfit eruitziet? Chique chique chique.

Volg Tall N Natural

Deze campagne is leuk omdat mijn kinderen al hun eigen stijl hebben (wat ik merk als ik een nieuw outfit voor hen uitkies) en ze waren zo enthousiast om mij en hun oudere zus Kennedy te mogen stijlen. Ze houden beide van roze en bloemen, en hebben beide een outfit uitgezocht die ze leuk vonden, niet kijkend naar moderegels, maar met hun eigen smaak, wat we allemaal zouden moeten doen. Ik vind beide outfits erg leuk.

Bestselling auteur en tv-fashion expert, Jené Luciani geeft stijl advires bij Access Hollywood, E !, The Wendy Williams Show, The Style Network, en meer. Het is dus geen verrassing dat haar charmante zevenjarige dochter, Gigi, al een echt mini-fashionista is. Kijk maar naar deze outfit.

Volg Jene Luciani

NYC mama van twee, Lainie was erg enthousiast om door haar lieve dochter gestijld te worden. Haar smaak is geweldig.

Volg lainie of leisure

Ik ben enthousiast over deze stijlvolle en comfortabele outfit van Long Tall Sally die me toelaat om mijn dag als een drukke moeder aan te pakken. En het is ook nog eens een outfit die is goedgekeurd door mijn zoon.

Zanger/songwriter en model/actrice tweetal The Girls With Glasses hebben echt gevoel voor mode. Moeder van drie, Summer, liet zich stijlen door haar kleine man, 4 jaar oude Phoenix en haar outfit is prachtig.

Volg Summer